Vi starter op igen….

Så er vi så småt ved at være klar til at kunne tage imod jer til FDF på mandag. Vores ledere arbejder på højtryk for at rette til i programmerne, og vi vil i weekenden lave de sidste fysiske forberedelser, så vi er helt klar til på mandag. Det er dog væsentligt for opstarten, at i ligeledes forbereder jer, og derfor er det nødvendigt at i, eller jeres forældre, læser understående grundigt.

For, selvom vi starter til FDF igen, bliver det hele desværre ikke helt som det plejer endnu. Det skyldes især de to regler om afstand på 1 meter, samt maks. 10 personer sammen.

Det betyder, at alle hold der er mere end 10 (børn og ledere) vil opleve en eller anden form for opdeling. I praksis vil de specifikke hold allerede ved ankomst blive opdelt i grupper, som alt efter aktiviteten, vil lave det samme parallelt, eller vil lave opgaver der relaterer sig til hinanden på en eller anden måde.

Derudover er vi nødt til at ændre på mødetiderne, for de 4 hold der hører til i Krummen (Herning). Det betyder at puslinge-tumlinge samt pilte, har mødetid fra 17:30-18:30, mens væbnere og seniorer får mødetid fra 18:45-20:15. De børn der er færdige kl. 18:30 skal gerne hentes ret præcist, ligesom, de børn der starter kl. 18:45 helst ikke må komme mere end 5 min før, for at undgå overlap.

Husk at det er vigtigt i bliver hjemme ved symptomer på sygdom. Derudover er det vigtigt at i melder afbud til holdets ledere, hvis i er syge, eller er forhindret en aften, så de har mulighed for at forberede sig ud fra antallet af fremmødte.

Vi har lavet understående checkliste, som i bedes gennemgå, så i er forberedte på den nye hverdag der rammer ved FDF:

Krummen (Herning) (vær opmærksom på nye møde og afslutnings-tider)

1)      Få tisset af hjemmefra (Vi har selvfølgelig toiletter, men det er ret besværligt af hensyn til hygiejnereglerne, og med de kortere mødeaftener)
2)      Alle skal have vasket hænder inden de kører hjemmefra
3)      Ved ankomst afleveres børn på parkeringspladsen
4)      Gå til overdækningen med trailers for enden af krummen, her sprittes hænder, og på en tavle står hvor i skal mødes (ved de små hold, står endvidere en leder og hjælper med at finde derhen.
5)      Børnene afhentes igen på parkeringspladsen.

Overgaard (Gullestrup)

1)      Få tisset af hjemmefra (Vi har selvfølgelig toiletter, men det er ret besværligt af hensyn til hygiejnereglerne)
2)      Alle skal have vasket hænder inden de kører hjemmefra
3)      Ved ankomst afleveres børn på parkeringspladsen
4)      Gå til terrassen/bålstedet, hvor der sprittes hænder, og lederne står klar til at tage imod.
5)      Børnene afhentes igen på parkeringspladsen.

Vi følger selvfølgelig udviklingen fremover, og håber vi i starten af juni kan løsne lidt op på nogle af restriktionerne, men hvilke og hvordan, afhænger af politikerne, sundhedsmyndighederne og nok allervigtigst, danskernes generelle evne til at holde smittetrykket nede.

Selv med de mest positive forventningerne om større forsamlinger fra 8 juni, kan vi desværre ikke afholde stor fælles afslutning som vi plejer (dertil er opbakningen fra jer forældre heldigvis for stor). Derfor bliver sommerafslutningen i år desværre kun på de enkelte hold. Til gengæld, har vi valgt at udvide FDF sæsonen, således at sidste mødeaften først bliver mandag d. 22 juni. Jubilæums-mærker vil blive uddelt og fejret på de specifikke hold.

Vi håber selvfølgelig alt kommer til at køre flydende, men grundet de nye regler, kan der forekomme enkelte mødeaftener for enkelte hold, hvor vi grundet forskellige ledersituationer, bliver nødt til at afholde mødeaftener online, eller i værste fald, helt at aflyse. Vi gør hvad vi kan for at undgå dette, men håber i har forståelse i det omfang det bliver nødvendig. I fald det bliver relevant for jer, får i besked direkte fra jeres ledere.

Hvis i har nogen spørgsmål til indholdet i denne mail, så kontakt endeligt kredsledelsen. Hvis i har spørgsmål til de enkelte holds program, så tag endelig fat på de respektive ledere.

Comments are closed.