Bliv leder i FDF Herning Nord

Hvad kræver det? 

At bliver FDF-leder kræver at du er engageret, elsker at lege og have det sjovt og vil være med til at udfordre og udvikle børnene.

Du behøver ikke at have den store erfaring med børnearbejdet, eller være tidligere FDF’er, du skal bare have lyst til at blive en del af fællesskabet.

Kredslederne vil i samarbejde med dig, finde ud af hvilken aldergruppe du vil egne dig bedst til at varetage.

Hvormeget indebære det? 

Mødeaften – Der er en ugentlig mødeaften, hvor der forinden vil være en smule planlægning samt forberedelse.

Lejre – I FDF Herning Nord har vi 2 fastelejre, som er fælleslejre. Disse er vores Kredsweekend i Oktober og vores Sommerlejr. Herudover har alle hold mulighed for at arrangere, alle de lejre som de har lyst til. Det variere derfor meget fra hold til hold hvormange lejre der er årligt.

Ledermøder – Der vil være ledermøder hver måned, og denne ligger som regel den 2. Torsdag i måneden. Her snakker vi om de tiltag der har været, de der er igang, samt de der kommer i fremtiden. Det er her vi i fællesskab i lederflokken kan diskutere hvordan det går, og hvad vi fremover skal gøre.

Lederweekend – Afholdes 2 gange årligt (August & Januar). Lederweekenden er en planlægnings-weekend, hvor hvert hold har tid til at planlægge det næste halve års program. Her er der dog også altid tid til hygge i lederflokken.

Så det tager meget tid? 

Vi forventer ikke at du som leder melder dig på alle opgaver, vil arrangere alle lejre og stå for alle forberedelserne selv. Det er valgfrit hvormeget tid du ønsker at bruge på FDF, og vi finder udentvivl en løsning hvor du føler dig godt tilpas.

Hvem skal jeg kontakte? 

Du er velkommen til at kontakte en af Kredslederne Inge-Marie Kirkeby Lauridsen tlf. 5118 4082 eller Randi Nybo tlf. 4085 9882 Du kan finde flere kontakt informationer under Kredsledelsen

Fandt du ikke alle de svare som du søgte, er du velkommen til at ringe, skrive eller komme ned forbi vores kredshus.(Vesteragervej 19, 7400 Herning)

Indmeldelsen – For at blive indmeldt i kredsen, skal du bede Kredslederen om en indmeldelsesblanket – Denne skal du udfylde og give tilbage til Kredslederen, som så sørger for resten.

Børneattest – Derudover skal du godkende at vi må indhente din børneattest – Dette gøres for at øge sikkerheden for børnene og er et krav fra landsorganisationen. Denne Børneattest skal opdateres 1 gang hvert 3. år.