FamilieFDF – For hele familien

FamilieFDF – For hele familien

I Herning 2. Kreds’ FamilieFDF er vi sammen om fælles aktiviteter hele familien. Vi vil gerne underholde, aktivere og udfordre både børn og voksne. Vi er 2 ledere, Linda og Randi, som vil stå for aktiviteterne, vi deltager selvfølgelig også med vores familier. Vi har børn i alderen fra 0 til 6.

Hvornår:

FamilieFDF foregår en søndag hver måned, undtagen i december og juli. Det er tænkt som åbent hus arrangementer, hvor det er tilladt at komme og gå som det passer ind i ens egen familie. Der kan tilmeldes mad fra gang til gang. Til 25kr pr snude over 3 år.

Hvor:

Vi har base i “krummen” vesteragervej 19, 7400 Herning. Vi har selvfølgelig microovn til opvarmning af flasker, puslebord.

Aktiviteter:

Vi vil tilstræbe os at lave mange forskellige aktiviteter, både inde og ude. Aktiviteter kunne være, klassiske spejderaktiviteter, som mad over bål, kanoture på fuglsangsø. Vi kan også være kreative både med perler og hammer. Det er vigtigt for os at vi kommer hinanden ved, lære nye mennesker at kende, udfordrer os selv samtidig med at hyggen er i højsæde. Derudover vil i børnene i jeres familie modtage indbydelser til de aktiviteter der foregår i Herning 2. Kreds i de pågældende aldersgrupper, dette gælder både lejre, aktivitetsdage og børne-og ungdomsgudstjenester. Derudover håber vi at I som medlemmer af FamilieFDF vil deltage i vores kredsarrengementer, som julemarked, Sankt Hans, sommerlejre og fælles aktiviteter i det hele taget.

Økonomi:

1 abonnement pr. Familie (uanset størrelse) på 400kr årligt. plus et medlemskab i kredsen for et enkelt barn. OBS børn mellem 0-6 er gratis, ellers koster et medlemskab 550 årligt. Der kan tilmeldes frokost fra gang til gang. Til 20kr pr snude over 3 år.

Forsikring:

Egen ulykkesforsikring.

For tilmelding eller yderligere information, kontakt:

Linda F. V. Kristensen

Linda.f.v.k@gmail.com

61372585

Bliv en del af Facebook gruppen FamilieFDF – Herning 2