Tænk stort aften med FDF Lind

Tirsdag d. 23/5 satte jeg seniorvæbnerne ind i en bil og kørte til FDF Linds “Grunden” et lille stykke udenfor Lind. De vidste ikke helt hvad de skulle andet end noget med kæmpe pandekager… bum bum…

Vi parkerede bilen og gik det sidste stykke hen ad stien, til vi nåede det store stykke hvor der er alt hvad hjertet kan begære! Stor kombineret bålhytte og hems, shelter, redskabsskur og gynger. Der var tændt op i bålet så det første man mødte var den velkendte duft af røg. Solen var stadig oppe selvom det var blevet aften, og alle FDF Linds børn rendte rundt og boltrede sig på det store areal.

Vi blev mødt med smil og “velkommen til” af lederne fra vores venskabskreds, og vi følte os allerede godt behandlet. Jeg fik et lille indblik i hvad vi skulle bruge aftenen på, og vi blev derefter samlet inde i bålhytten, siddende på små træstubbe rundt om deres store firkantede beton støbte bålplads.

Vi blev budt velkommen og planen for aftenen blev gennemgået med alle børnene til stede. FDF Linds børn smilede og var flinke ved os da vi blev delt ud på forskellige hold, og ikke mindst var mine seniorvæbnere også med på idéen om at splittes op. Det lærer man jo nye mennesker at kende på!

Da temaet var “tænkt stort”, var der 4 stationer man skulle prøve.

  1. KÆMPE MIKADO: hvor man spillede det traditionelle vælte pinde spil, bare med store pinde på 2 meter. Det var sværere end man lige skulle tro, for de havde det med at bevæge sig.
  2. KÆMPE PANDEKAGER: der blev sat en stor rist hen over bålet og en stor pande, hvor vi hældte pandekagedej på og skulle vende denne kæmpe pandekage med en pizza spade. Det smagte lækkert med syltetøj og sukker. Børnene kunne i hvert fald godt lide det!
  3. KÆMPE SÆBEBOBLER: Kristina fra FDF Lind havde bikset en sæbeboble planding sammen, og der var forme med håndtag, så det var bare med at gå i krig med at lave de største bobler man kunne. Det var svært, men for nogle lykkedes det at få lavet nogle flotte bobler.
  4. KÆMPE KRYDS&BOLLE: vi fik et lille papirs bånd på hovedet, så man kunne se hvem der var bolle og hvem der var kryds, og så var det ellers bare med at være skarp når man skulle rykke rundt på sig selv på en “spilleplade” bestående af reb. Det er lidt sværere når man selv er brik, end når du kigger ned på en almindelig spilleplade.

Vi havde en fornøjelig aften, og vi takker FDF Lind for at have taget sig godt af os og budt os velkommen med åbne arme. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi ses med dem.

Her er lidt billeder fra aftenens morskaber.

Comments are closed.