Opstarten ONLINE for seniorvæbnere 2021

Hej alle!
Vi håber at I har haft en fantastisk juleferie og er kommet godt ind i det nye år.
Opstarten til den nye sæson er lige rundt om hjørnet, faktisk starter den mandag d. 11/1, og vi har et nyt program til jer! Det bliver fedt!
På grund af corona bliver vi nødt til at starte op med online mødeaftener, som vi selvfølgelig håber at I vil deltage i. Der er vel også noget lækkert ved at vi ikke skal ud i det trælse vejr..? Eller skal vi..? Stay tuned 😉

Vi kommer til at arbejde med platformen Microsoft Teams, hvor I alle er inviteret til at være med i teamet “Seniorvæbnere”. Hvis I skal bruge en anden mail til teams, så skriv retur til Kristina. 


For at bruge vores leder ressourcer bedst muligt, vil vi gerne have besked søndag aften, hvorvidt I planlægger at deltage i mødeaftenerne. Det er sandsynligt at vi bruger mindre tid på online mødeaftenerne, end normalt.
Programmet ligger på hjemmesiden, så I kan se hvad der skal ske de forskellige mødeaftener. Og det KAN forekomme, at nogle af aftenener hænger lidt sammen… Så I må hellere være med 😉

HUSK! At følge med på hjemmesiden for informationer og ændringer i programmet, fra gang til gang. I disse omskiftelige tider, kan ændringer forekomme. Vi ved ikke hvornår vi kan mødes igen til normale mødeaftener, men vi gør hvad vi kan for at holde jer opdateret.

Vi glæder os til at ‘se’ jer 🙂
Vh jeres ledere Michael, Bertel, Simon og Kristina

Comments are closed.