En ny sæson er igang!

En ny sæson er skudt i gang og aktiviteterne i kredsen har allerede været godt igang i en måneds tid.

15. august
Den første møde efter sommerferien var en aften, hvor alle holdene startede op med fælles flaghajsning og så ellers tog ud hver for sig… og dog – for rent faktisk holdte de lidt møde sammen på tværs af holdene.

Tumlingene og Væbnerne tog på banan-løb sammen, et løb hvor man har en banan med der skal igennem nogle prøvelser. Dette kan dog godt ende galt – og så bliver man jo nødt til at have en banan-begravelse. Piltene og Senior Væbnerne havde en lidt mindre dramatisk aften med forskellige fangelejr og sådan.

22. august
Dette var en aften hvor væbner-klasserne for alvor kastede sig over bålmadskunsten. “snobrød på 100 forskellige måder” kaldte de aftenen og dette blev gjort sådan at de havde en almindelig snobrøds-dej – og så helt vildt mange ingredienser af vælge frit fra til at eksperimentere med. Af de mere specielle sammensætninger kan nævnes pepperoni+smarties. Konceptet udviklede til at lave dej til pandekager også.

Piltene havde gang i noget “Hit med March & Lejr” hvor de så sang sange fra M&L og havde gang i nogle lege omkring det. Det blev vist også til en gå-tur op til Hedeagerkirken. Tumlingene havde lidt en hygge-“vi bestemmer selv aften” hvor de hyggede med en masse spil og sådan noget.

29. august
Denne aften var den store lodseddel-aften og som efterhånden er blevet tradition, så belønnes det hold der sælger flest på aftenen med en bowling-tur senere på sæsonen. Det blev væbnerne der vandt i år – dog fik de lidt hjælp fra en enkel Senior Væbner der sprang med på det hold.

5. september
Tumlingene har været ved at tage vandings-mærke niveau 1 og derfor har de været ude at gå. Nu er det så heldigt at en tur rundt om Fuglsang Sø lige præcis passer med afstanden man skal gå til den. Piltene var ved at forberede noget til næste gang, der er en møde-aften med forældrene. Det virkede lidt hemmeligt – men det kan afsløres at de var ved at tegne noget.

Væbnerne har også denne aften været igang med at lave mad. Denne gang kastede de sig over at lave muffins – og det blev også gjort ud fra fri fantasi. Det så i hvertfald lidt specielt ud med kokusmakroner oven på en muffin.

Seniorne har også været til stede siden start, men de er lidt selv-kørende og har hovedsageligt brugt deres tid på at indrette sig i deres nye rum, og planlagt deres program fremover.

Comments are closed.