Mødeaften 9. november 2015

Bare lige for at minde os om at det er efterår nu, så har der været en lille storm over landet over weekenden. Ikke at der som sådan har været stormskader, men det var stadig lidt vådt og og lidt blæsende – Perfekt til FDF hvis man er rigtig klædt på, og flere af holdene var også ude i det.

Tumlinge har igen brugt deres aften i bålhytten, for de er ved at tage deres bål-mærke. Så der er selvfølgelig blevet startet et bål, og så har de ellers fortalt historier og hygget rundt om det.

Piltene er begyndt at tage vandre-mærke og har derfor været ude på en gå-tur her i efterårsvejret. Det er også meget hyggeligt engang imellem at bare at tage ud og opleve vejret – for ikke at sige enormt FDF-agtigt. En lille tur på 4-5 km blev det til.

I denne mobil-tid vi lever i har, har væbnerne i aften meget passende afholdt et App møde. Det blev dog gjort på rigtig FDF-manér, så SELVFØLGELIG skulle de ikke bare frem med mobilerne.. Nej, idéen var i stedet at genskabe forskellige mobil-spil til rigtige lege. Så de spillede Fruit Nunja ved at kaste med grønsager og slå til dem med rundbold-bat. Templerun havde de genskabt med en forhindringsbane igennem hele Krummen, hvor de skulle samle mønter på vejen og løbe fra en abe. De sluttede aftenen af med en omgang Angry Birds, der kunne genskabes med et par bold, en cykelslange og en masse mælkekasser.

1. Seniorvæbnerne har været ved at forberede sig til landslejr. De har set lidt film og har skulle skabe deres egne lege. Den leg jeg så var noget med en hval?!? – nå ja – og så foregik legen i mørke… så at jeg “så” legen er nok også en tilsnigelse. Når nu de alligevel opholdte sig i mørke så meget i løbet af mødet, så gav det også lige anledning til at finde fyrfadslys frem og hygge med skumfiduser og kiks.

2. Seniorvæbnerne har hygget sig med lidt af hvert både inde og udenfor. Tilsyneladende er de ikke vokset fra at lege spark til dåse, gemmeleg og andre udelege, for det var det de havde gang i.

 

Comments are closed.