Mødeaften 9. maj 2016

Sådan en solrig i maj har alle hold i huset – tja… IKKE været indenfor i huset i hvertfald. Alle holdene har haft ude aktiviteter. Det er dog ikke alle hold der har været her, da tumlinge-holdet har holdt fri, da de var på lejr i weekenden. Det har uden tvivl været en god (og udmattende) lejr.

Piltene har brugt aftenen ude på et løb i området. Et såkaldt foto-løb hvor de ud fra billeder ude på posten, skal genkende et billede af et sted – og så gå imod det for at finde næste post. Et super godt løb for at lære at finde rundt i nærområdet.

Der har været voldsom gang i rafte-arbejdet i haven da både væbnerne og 1. seniorvæbnerne har været i gang med hver deres rafte-projekter. Væbnerne har kastet sig ud at bygge en gynge og det går da også fremad. Det er dog muligt at projektet skal forsætte næste gang.

1. seniorvæbnernes rafte-projekt fik lidt en… ændring undervej i projektet. De startede ud med at bygge en kran, der skulle bruges til at løfte andre rafter til kommende rafte-projekter… men p.ga. spøjse hændelser begyndte kranen at ligne en vippe mere – og så var det bare pludselig en vippe de begyndte at lave. Hvorvidt vippen kan bruges til fremtidige projekter er uvist.

2. seniorvæbnerne har været ude på det grønne-område og bare lege en masse ude-lege. De startede ud med kongespil hvor drengene (Mads og Marcus) vandt STORT – Derefter spillede handikap-bold, der er en slags dødbold, hvor man mister brugen af legemsdele når man bliver ramt. Til sidst joinede 1. seniorvæbnerne dem til et spil rundbold, da de jo nu havde fået bygget deres kran – øh… vippe.

Comments are closed.