Mødeaften 8. september

Der har været gang i lidt forskelligt i klasserne. Nogle har hygget, nogle har klippe-klistret og 2 af holdene har forsat deres projekter fra sidste møde.

Tumlingene har været ved at gøre klar til at pynte deres rum op, så de har været kreative og prøvet at lave nogle dekorationer ud af karton. Så mon ikke det bliver meget pænt, når de får det op at hænge.

Piltene samlede op på deres projekt med drager – så i dag har de skulle lægge sidst hånd på deres drager og bagefter sætte dem op at flyve. Det vil sige at de skulle have “trænet deres drage”, men vejret var ikke lige til det – Så det må blive en anden dag. Så var der i stedet tid til lidt leg og hygge.

Væbnerne har rigtig haft en hygge-aften – komplet med mini-biograf, saftevand, popkorn og “Grumme Mig 2”. Siden man har kunne høre dem synge med på sange inde fra deres rum, tænkes det at det i sandhed har været hyggeligt.

Seniorvæbnerne har lagt sidste hånd på deres mini-mini-golfbane, og man må sige at er blevet ret godt. Så lige nu er der en lille bane ude i garagen.

Comments are closed.