Mødeaften 8. december 2014

Så er det næste mandag hele kredsen holder juleafslutning – hvilket gør at de fleste af holdene brugte aftenen til at holde deres egen juleafslutning. Med julehygge og alt hvad der hører til.

Tumlingene havde fuld gang i deres juleafslutning med RIGTIG juleklippehygge. De har arbejdet i at klippe nogle rigtig flotte julekort og også været ved at klippe nogle julekane-slæder. Udover det tror jeg bare man kan kalde det julehygge.

Piltene vandt jo en tur i bowlinghallen fordi de var det hold der solgte flest lodsedler – og i aften var så aftenen hvor de tog denne tur i bowlinghallen. Så de har uden tvivl haft en rigtig god tur.

Væbnerne har jo lige haft en lejr i weekenden – og med slik og konfekt-rester fra denne weekend har der været lagt op til en rigtig hyggelig sæson-afslutning for holdet. De har selvfølgelig haft en pakke-leg og har ud over det leget forskellige julelege imens.

Seniorvæbner har rigtig RIGTIG julehygget sig… med at pille deres rafte-karusel ned. Det har også lidt været et hænge-parti i et stykke tid, for den har ret meget bare stået og forfalde over sæsonnen. Lidt overaskende fungerede den rent faktisk stadigvæk… selvom den måske liiiige slæber imod jorden når den når helt ned.

Comments are closed.