Mødeaften 4. maj 2015

Der har været en masse aktivitet i baghaven i dag.

Tumlingene har lavet en hel masse forskelligt, for hovedsageligt har de nemlig skulle forberede et “hyggebål” næste gang med forskellige aktiviteter – men udover det så blev der også både tid til leg, boldspil og synge sange fra March & Lejr.

Ved at bruge en masse røde mursten fra haven, nogle metal-plader og en flad sten, har piltene brugt deres mødeaften på at lave en ovn. Det bliver dog først næste mødeaften de får gang i den, da der ikke lige var tid nok… Men så bliver der også rigeligt tid til både at bage noget spændende OG spise det næste gang.

Væbnerne har fortsat arbejdet på deres raftebord fra sidste mandag, så den har fået en “bordplade” nu… og så virker det til, at de har udvidet rafte-byggeriet og kastet sig over en såkaldt rebbro. Et ret smart måde at lave en krydsnings-løsning over f.eks. et vandløb. Det er nok en ret praktisk ting at lære.

Der har ikke været nogle senior-væbnere i aften, da det er blå mandag for dem. Så et tillykke med konfirmationen til dem skal der da lyde herfra.

Comments are closed.