Mødeaften 30. november 2015

Hvor mange gange kan man folde et stykke papir? Er det altid bedst at få 2 stykker kage frem for 1? Lander en leverpostejmad oftere med pålægs-siden nedad når man taber den? Kan man dø af grin? Alt dette og meget mere havde vores tumlinge forsøgt at finde ud af med hjælp fra nogle grundige forsøg… Og til de nysgerrige er svaret: 7-8 (men måske 17), nej, ja (men ingen forskel på forskellige mærker) og nej (men man kan godt komme til skade).

Vi har haft lidt hold der vinter-hygget. Piltene havde nemlig sat biograf op inde 2. Seniorvæbnernes rum, så de så filmen Polarekspressen… Og årsagen til at de kunne bruge deres rum til det, var fordi 2. væbnerne var taget rigtig i biografen for at se film.

Væbnerne har været ude på løb i aften. Et slags foto-mobil-løb hvor de havde forbindelse med deres ledere via mobil og skulle sende fotos tilbage til dem for at løse opgaver.

1. Seniorvæbnerne ar haft DÅSEaften. Et mildest taget interessant mad-eksperiment, der måske kan udvide horisonten angående hvordan kredsen pakker mad til primi-lejre. Konceptet var at de fik udleveret nogle vidt forskellige dåser med dåsemad – og så skulle de ellers udvikle 3 retter ud fra disse. De kom op med en fiskeret med alt godt fra havet, én kokostomat-ret og en minimajs-tomatbønne én.
Lederne vurderede kokos-tomat retten til at være MEST spiselig – så med den beskedne formulering kan det godt være, at der rettes meget i fremtidige lejres mad.
De sluttede selvfølgelig aftenen af med spark til dåsen og dåseskjul.

Comments are closed.