Mødeaften 27. april 2015

Det har været en FDF-mødeaften efter bogen. Vejret har været fint – nogle har været ude, nogle har bygget rafter, andre har været indenfor og været kreative og de sidste har lavet noget praktisk i garagen.

Tumlingene har fortsat deres naturmærke og var derfor udenfor. De har været ved at teste det petanque-spil de lavede sidste gang og det fungerer efter sigende fint… Så blev der også lige lidt tid til at lege på motions-legepladsen.

Piltene har arbejdet videre med deres papmache-dyr fra sidste gang, så det har gået stille og roligt. Da papmacheen har brugt ugen på at tørre, er det blevet tid til at male og man må sige at de er blevet rigtig flotte.

Væbnerne har kastet sig ud i at lave raftebord og der er næsten ikke andet at sige end, at det ligner noget som nok kan komme til at ligne et raftebord engang.

Seniorvæbnerne har kastet sig ud i at lave strandstole. Det er altid et godt projekt for den aldersgruppe, da sådan en er enorm praktisk at have til lejre og kurser… Og dem skal de nok på en del af i fremtiden.

Comments are closed.