Mødeaften 24. november

Tumlingene og Piltene har ikke haft almindelig mødeaften i Krummen, da de har været til B&U Gudstjeneste i Skt. Johannes Kirken i aften. Vi regner med at det har været en hyggelig aften, især nu hvor vi nærmer os julemåneden.

I Krummen har julestemningen også været på sit højeste i aften. Til dels på grund af aktiviteterne – men stemningen blev nok også hjulpet på vej af julemusikken der konstant spillede i hele Krummen.

Væbnerne har ganske enkelt bare holdt noget de kalder “Julemødeaften”, hvor de har været ved at lave klejner til den helt store guld-medalje. Idéen er at sælger dem til Julemarkedet… Og så er de ellers bare julehygget.

Seniorvæbnerne har også været ved at lave deres eget julegodter – nemlig bolcher! Og man må sige at de ser super spændende ud. Det skulle eftersigende være Toffee/chokolade, jordbær/pebermynte og banan/æble. De smager fremragende og bliver også sat til salg på Julemarkedet.

Vi har fundet ud af hvad senior-ledernes Byggemand Bob trip gik ud på. Det viser sig at de har kastet sig over at få styr på Krummens skur. Det kan vi jo kun være glade for, da det er ret så tiltrængt.

JULEMARKED
… Og nu hvor kredsen allerede er kommet i jule-gear, er det jo meget passende at det er denne weekend, vi har vores årlige julemarked i Krummen.

Der er lagt op til julestemning fra vores tombola, gløgg, æbleskiver og andre jule-hygge-aktiviteter, og der er også mulighed for at købe årets juletræ. De forskellige hold har her op til julemarkedet lavet nogle jule-stads, som kan købes også.

Så kig endeligt forbi Herning 2’s kredshus Krummen lørdag d. 29/11 fra kl. 10 til 15 til en hyggelig dag.

Comments are closed.