Mødeaften 22. september

Man kan roligt sige at denne mødeaften har stået i “reb & rafternes”-tegn, for næsten alle hold har været ude og lave hver deres bygge-projekt… Og til dem der ikke lige kender det tegn, så er det ca. 2 håndbredder til venstre for Karlsvognen og ligner lidt en A-buk.

Piltene leger lidt indianere og har valgt sig at kaste sig ud i at lave en tipi. Med nogle reb, rafter og lidt presenning er det rent faktisk lykkedes piltene at lave en ret overbevisende tipi.

Væbnernes rafte-projekt har været at lave en gynge. Et lidt mere ambitiøst projekt – men virker også til at være på vej til at blevi ret godt. Gynges skal laves ved at lave 2 forstærket 3-bukke med en overlægger som gyngen så skal hænge fra.

… Og man skulle næsten tro, at vi var ved at lave et Tivoli i Krummens baghave, for Senior-væbnernes har nemlig været at lave en karrusel. Da de har skulle planlægge-projektet lidt først er der lidt vej endnu – men mon ikke karrusellen står færdig næste gang.

Tumlingene har lavet noget helt andet i aften, men det har i hvertfald også været spændende. De er nemlig været igang med agent-træning. Så de har været ved at afkode nogle bogstaver i morse-kode – og så har de også været så originale at lave mose-koder med slikkepinde.

Comments are closed.