Mødeaften 22. februar 2016

Det har lige været vinterferie og vi er atter klar til en omgang FDF i Krummen!

Tumlingene starter ud med film og hygge INDE i mørket! De har set film i fællesstuen, hvor de har set “Hjem”. En hyggelig tegnefilm film om en pige, et rumvæsen og spas og løjer.

1. seniorvæbnerne har haft noget de har kaldt “UD i mørket”, hvor de blev kørt ud et sted og skulle gå rundt med flagermuse-lamper… og være ude i mørke. Så hvor tumlingene havde hygge i mørket – har de lidt modsat haft uhygge i mørket med nogle skræmmende historier.

Piltene har været ude i bålhytten og bålhyttet! Så de har hygget om bål og haft gang i både snobrød og skumfiduser. Men det var ikke alt samme “bare” hygge (selvom det må man godt) – de havde også lidt grundlæggende førstehjælp med fokus på bål… Men SÅ også mere hygge.

Både væbnerne og 2. seniorvæbnerne har begge været igang med forberedelse til sommerlejr. De har dog kastet sig over noget lidt forskelligt – ja, og så dog. Væbnerne har været ved at lave siddepuder, hvor 2. seniorvæbnerne har været ved at reparere strandstole. Så begge hold har da lavet noget de skal sidde på. Det er også vigtigt at have noget godt at sidde på til sådan en lejr.

Comments are closed.