Mødeaften 21. september 2015

Denne mandag bød på lidt kedelig grå-vejr med en lille smule regn, men vi er efterhånden også godt igennem september, så det er der nok ikke noget at sige til. Det er heldigvis faldt fint sammen med holdenes planlagte program, der alle lagde op til inde-aktiviteter.

Tumlingene har skulle prøve at være i ledernes sko og har været ved at planlægge et meget hemmeligt løb – for nogle om mange mange møder… Og fordi det er så hemmeligt, så skyndte de også at løbe op og dække tavlen til da vi ville tage billede. Så vi ved slet ikke hvad der skal ske – og hvem det sker for… Men det lyder ALT sammen meget spændende. Der blev også lidt tid til at komme ud at lege – for så var vejret heller ikke værre.

Piltene har rodet frygtelig i køkkenet, da de har haft “Den Store Bagedag”. De kastede sig ganske enkelt ud i det spændende bage-projekt…at lave muffins! Der var lige en kort forhindring i at det viste sig at Krummens køkken manglede nogle almindelige varer, men det blev dog hurtigt løst af en leder. På trods af meget panik i køkkenet blev resultatet vist meget godt.

Væbnerne har været på mobil-løb – Så de valgte rent faktisk at trodse vejret, da de skulle ud på et Woop-app-løb. Det er et slags gps-løb, hvor de så skal følge de kortlagt poster. Ud over det skulle de også have en kasse på hovedet… og prøve at komme igennem en forhindringsband ved kun at igennem mobil-kameraet.

1. Seniorvæbnerne kastede sig ud i en kuglebane-konkurrence, hvor de (som beskrivelsen nok antyder) skulle dyste i at lave den bedste kuglebane. For at gøre opgaven lidt mere interessant, vedtog de i starten af mødet 5 sætninger, som de udelukkende måtte bruge til at kommunikere med. Ikke de mest oplagte sætninger, men de fik da lavet nogle kuglebaner på trods.

2. Seniorvæbnerne skulle teste en hypoteser og finde ud af “er det muligt?”. De har f.eks. været ved at teste hvorvidt et rugbrød altid lander med pålægssiden nedad… og efterfølgende testet om det gør nogen forskel, om der er mayonaise eller marmelade smurt på. Vi forventer selvfølgelig, at de skriver en afhandling om emnet.

Comments are closed.