Mødeaften 20. april 2015

Det har været rigtig forårsvejr til mødet i aften og det afspejler mange af holdenes planlagte program da også.

Tumlinge forsætter naturmærket, som de gjorde sidste gang og har derfor igen været ude at kigge på naturen. Denne gang har de indsamlet materialer som sten og grene, for at tage det med tilbage og lave petanque-spil ud af. Så de har været ved at male på stenene og alt muligt kreativt.

Pilte er det hold der været lidt udenfor – ved at være det hold som IKKE har været udenfor. De har i stedet for kastet sig over at lave papmache. Idéen er at de skal lave dyr ud af papmache, da piltene nemlig var i Haunstrup Dyrepark og overnatte i weekenden.

Væbnerne har brugt aftenen på at lave kokusnødde-kopper – og vist også noget Monty Python(?) Det vil sige, at de skulle lave nogle kokusnødde-klippeti-klopper til at lave galloperende hestelyde med (som i Monty Python og De Skøre Riddere).. men så kunne de jo lige så godt lave kopper til at have hængende i skjorten. Der blev også lidt tid for væbnerne at imponerede lidt – for de skulle også lige vise at de kunne slå et telt op på 10 min.

Senior-væbnerne har Woopet i aften (?!?!) Hvilket vist er et slags løb de har været på. Det er dog nok bare en undskyldning for at gå en hygge-tur i området, for de tog lige ruten 2 gange. De kom endag hjem i god tid og så blev der også tid til lidt terning-spil.

Comments are closed.