Mødeaften 2. november 2015

Nu er vi kommet så langt ind i efteråret, at det for alvor blevet mørkt. Urene er blevet stillet tilbage – og det har netop i weekenden været Halloween. Derfor har væbnerne og begge seniorvæbner hold også meget passende været på et Halloween-løb, hvor de har været rundt efter poster i området og fumlet rundt i mørket. Dertil har der også været en masse forskrækkelser – med skumle folk der løb rundt i keddel-dragter og sådan noget.

Tumlingene tager for tiden bål-mærke, så de har tilbragt aftenen i bål-hytten. De har fået snittet deres egne snobrødspinde, så de er klar til brug næste gang – og så fik de selvfølgelig også startet et bål op. Man skal dog ikke tro, at det er det eneste sådan en flok tumlinge kaster sig over. De fandt nemlig en frø (der blev døbt Kim) og byggede et hus af mursten til ham/hende.

I et lidt pudsigt sammenfald har piltene rent faktisk også haft frøer til deres møde. Dog nogle noget mindre slimet af slagsen. Piltene havde nemlig en origami-aften, hvor de blandt andet foldede papirs-frøer der kunne springe. Der blev også foldet nogle andre vilde ting – som fugle… og en papirsflyver lederen Peter var ganske stolt af.

Comments are closed.