Mødeaften 2. marts 2015

Så er det forår – fordi nu siger kalenderen nemlig marts! Og derfor stod regnen selvfølgelig også ned på møde-aftenen. I hvertfald i perioder.

Man kan dog roligt sige at aften har stået på løb af den ene eller anden slags. For vi har haft 3 hold der på den ene eller anden måde har beskæftiget sig med løb.

Tumlingene har nemlig været på løb – og pudsigt nok faldte det sammen med at væbnerne havde et løb de skulle stå for. Nemlig det løb som tumlingene var på 🙂

Det løb væbnerne havde lavet til dem var et sørøver-løb – og tumlingene har vist syntes løbet var super godt. Så godt klaret væbnere!

Piltene har haft gang i piltiade, som er en slags olympiade for pilte. De har udført en masse udfordringer imod hinanden inden for forskellige discipliner som styrke, hurtighed, modighed osv. Så der er blevet taget tid på at holde ting ud i strakt arm og sådan nogle ting.

Og som om det ikke var nok med løb i aftenen, så har seniorvæbnerne rent faktisk OGSÅ været gang i noget løb i aften. De har nemlig dybt koncentreret været ved at planlægge et kommende løb for nogle andre – så det skal nok blive spændende når det bliver afviklet.

Comments are closed.