Mødeaften 19. januar 2015

Der faldt lidt slud på mødeaftenen og derfor har en del af holdene også holdt sig inde – dog ikke alle.

Tumlingene har holdt en søskende/forældre aften, hvor søskende og forældre har været inviteret med til mødet… og af alle holdene var det så rent faktisk DEM der tog ud på løb i kulden 🙂 Men løbet var heldigvis ikke længere end at der også var tid til at hygge med lidt spil og hygge efter.

Piltene har været ude af huset, fordi de er i gang med nogle møde-aftener hvor de besøger hinanden. Så det er jo lidt spændende. Efter sigende er var det Sofie de var omme ved i aften, så mon ikke det har været meget hyggeligt.

Væbnerne har været ved at spille Jeopardy i aften. Sådan “ordenlig”… på en projekter og med den nye leder Hannibal som quiz-mester. Spørgsmålene var sådan nogle tilpassede nogle, så de var rigtig FDF-agtige med kategorier som “Pioner”, “March & Lejr” og “Friluftsliv”. Der blev også tid til at spille et brætspil efter som hedder “Hvis du nu var…”. Det er vist ved at blive et ret populært spil holdene iblandt.

Seniorvæbnerne havde fundet det store Matador-spil frem – og så er den mødeaften jo ligesom fyldt ud, men det er jo også altid sjovt.

Comments are closed.