Mødeaften 18. januar 2016

Vi er i gang med et nyt år og er ret meget startet året ud med sne! I den anledning har en masse af børnene været pakket ind i dyne-jakker og varmt tøj og brugt mødeaftenen udenfor.

Tumlingene og pilte har været på et fælles løb rundt om og i nærheden af Krummen. Et EVENTYR-LØB. Så de har været på alle mulige poster med tema omkring alt fra Snehvide til Frost – som begge dele passer fint til vejret… Og så blev der også lidt tid imellem posterne til at lege med noget sne.

Væbnerne har været på udflugt. Det vil sige, at de er ved at tage mærket FDF- liv og derfor har været rundt til nogle vare-mærker i Herning. I denne omgang har de været omkring både Elia og Biblioteket. Så er planen at se noget andet en anden gang.

1. Seniorvæbnerne startede deres møde ud med at lege med fireballs. Altid en spændende aktivitet, da det er lidt sjovt at man kan junglere med sådan nogle brændende bolde uden at brænde sig. De ville også lige benytte sig af sne-vejret, så fandt nogle kælke på loftet og drog imod kælkebakken.

2. Seniorvæbneren har prøvet at arbejde i at filme med GoPro. De startede ud med at følge FDF’erne der tog til kælkebakken, så det er spændende hvad det er blevet til. Satsningen er at de får klippet noget sammen, der kan bruges til at promovere kredsen. Det viser sig dog at være llidt svært at filme noget sådan en mandag-aften… Spoilers… det er mørkt!

Comments are closed.