Mødeaften 17. november 2014

Ligesom sidste mødeaften er har tumlingene kastet sig over at lave bage-godter til Julemarkedet næste weekend. Denne gang er det den helt store pebbernødde-produktion, de har kastet sig over – og imens man venter på pebbernødder i ovnen kan man sagtens bruge Krummen til at lege gemmeleg i.

Ligeledes er piltene forsat med deres projekt med salt-dejs-dekorationer til Julemarkedet. De har taget garagen i brug til fulde, da de er kommet til at skulle male deres pynt. Det ser ud til at blive meget godt.

Væbnerne har igen i aften haft gang i kort og kompas, hvor de for alvor er nået til at skulle afprøve deres færdigheder inden for emnet. Så de begav sig ud i november-mørket og ud på… “DET STORE KORT & KOMPAS”-LØB. Så forventer vi, at der er kommet nogle vejfinder-eksperter ud af disse aftner.

Senior-væbnerne har været meget hjælpsomme i aften og har brugt deres mødeaften på at tage ud med løbesedler fra julemarkedet. Det er vi taknemmlige over og det er super vi har sådan nogle gode senior-væbnere.

Egentlig er der ikke rigtig nogle seniorer, da de er på efterskole eller havnet som hjælpe-ledere, men det har ikke forhindret senior-LEDERNE i at fortsætte med seniorprogrammet… Og selvom vi ikke lige ved hvad det er de bygger, så har de kørt et Byggemand Bob-tema i aften – komplet med hard-hats og Byggeman Bob titelsangen på loop.

Comments are closed.