Mødeaften 13. april 2015

Det er forår, det er forårs-agtigt og vejret er lige så. Der er nogle, der har været ude at kigge i naturen og nogle der forbereder sig på at skulle ud at kigge i naturen.

Tumlingene har været ved at tage naturmærket og det er derfor dem, der har været ude at kigge på naturen. De fandt ikke nogen 2-hovedet delfin – men en masse regnorme. Så dem samlede de nogle af.

Piltene skal på en hike til Jyllands Park Zoo i weekenden og har derfor pakket og forberedt materialer til det. Det er dog ikke noget der kan tage hele mødet, så de har derfor også været på et lagkage løb.

… Hvilket falder lidt sammen med hvad seniorvæbnerne har lavet. Da de sjovt nok har planlagt et løb for nogle pilte til i aften. Utroligt hvordan ting kan falde sammen 😉

Det har dog været lidt et lagkage-løb med et seniorvæbner-twist, da ingredienserne man fik udleveret har været afhængig af hvor godt man klarede posten. Så der er nogle pilte der har kunne se frem til lagkage med leverpostej og makrel.

Væbnerne har i aften kastet sig lidt ud i lejr test-projekt, så de har været ved at lave en bivuak – Og når man kun er 2 drenge og en leder er det i sig selv rigeligt stort projekt på en aften.

Comments are closed.