Mødeaften 11. maj 2015

Det har været én af de der “rigtige” FDF-aftener hvor alle holdene har haft enorm FDF-agtige FDF-aktiviteter.

Tumlingene har forberedt sig på sommerlejr og har derfor lavet “rigtig” lejr-bål. Så de har haft bål, March & Lejr-sange og hygge-ved-bålet-lege. Det så ud til at de havde det meget sjovt.

Piltene byggede en ovn sidste gang og i aften har det så været tiden til at bruge den til noget. Så holdet har været i gang med at lave pizza i aften, og man må sige, at de er sluppet meget godt fra det hele. Pizzaerne var vellykket, det blev dog lidt snært med at nå det inden mødet var slut – men 2 pizzaer blev det alligevel til.

Væbnerne er fortsat i fuld gang med at lave en masse rafte-projekter bagerst i haven, og det er da også ved at se ganske imponerende ud. Nu har de fået rejst reb-broen – lidt tvivlsomt om den helt er fæstnet og HELT færdig, men den ligner da det den skal på afstand.

Senior-væbnerne har heft et Instagram-løb. Et løb hvor de har haft en liste af emner, som de har skulle have med på billede. Det har også endt i nogle underlige situationer… Som f.eks. at vi her på kontoret er blevet overrasket af dem, da de er kommet ind på kontoret med en cykel for at tage billede. Ja ja – der sker nogle ting i Krummen.

Comments are closed.