Mødeaften 10. november

Der har været masser af kreativitet i huset til aften – og så lige nogle der har været meget koncentreret og lavet noget “seriøst”. Tumlingene og Piltene har arbejdet på at lave lidt forskelligt til kredsens kommende Julemarked i slutningen af måneden.

Tumlingene havde invaderet køkkenet og kastet sig over at bage en masse jule-godter. Tror det har været tale om en slags småkager og næste gang laver de vist pebernødder – og resultat ser ud til at være blevet rigtig godt.

Piltene havde også kastet sig over at forme en masse dej – det er dog ikke HELT samme… For det de havde gang i var nemlig salt-dej. Så de har lavet dekorationer til den helt store medalje.

Væbnerne har været ved noget helt andet – nemlig at lære kort og kompas! Så de har sat koncentreret og lært en masse, for bagefter at blive sendt ud i regnen og prøve nogle pejlinger af.

Seniorvæbnerne gør som de altid gør og har brugt aften på lidt selvvalgt hygge. Denne gang har de ladet sig inspirere af væbnernes møde sidste gang, og forsøgt sig med at lave chokoladekage i appelsinskræl i bål. Det blev vist et… nogenlunde resultat.

Comments are closed.