Mødeaften 1. september

Tumlingene har været ude på “Jagten” – hvilket var et lille løb hvor de prøvede en slags geo-caching. Undervejs blev de stillet nogle spørgsmål, der fik nogle lidt interessante svar. Som at farven på en champign-vogn må være gul, da champignoner er gule. Altså der er intet galt med logikken – lederen må jo bare tale tydeligt 🙂

Piltene har omhyggeligt siddet inde og lave drager i aften. Så de har klippet i plastik, tapet tape og tegnet tegninger på dragerne – og de er også blevet meget fine. Det bliver først næste gang de skal have dem op at flyve.

Væbnerne var gået total amok med hippie-halløj og kastet sig over at lave batik T-shirts. Altså det hvor man binder nogle knuder på nogle hvide T-shirts og smider dem i noget farve for at give det nogle cool mønstre. Fint er det blevet.

Seniorvæbnerne har været ude i garagen og samle noget af rodet sammen, for de har kastet sig over at lave en mini-golf bane. Det må siges at være lidt et fedt projekt – og ser da også ud til at de har fået brugt dele af vores gamle køkken.

Comments are closed.