Mødeaften 1. februar 2016

(Synges på “det sørme, det’ sandt, december”… godt og vel)

Det’ sørme, det’ februar, det’ blæser
Den korteste måned – for alle især.
Og så render vi rundt – og vi glemmer,
at det snart er forår og fas-te-lavn,
hvor vi er klædt ud – og går ud på tur.
Det sørme, det’ snart, det’ februaaar!

Tumlingene har fortsat deres fugle-mad projekt og har denne gang suppleret fuglemad-bægrene med noget rosin på tråd – og i aften fik de lov til at få det med hjem. Så der bliver noget at hænge op til fuglene hjeme hos dem selv.

Piltene har haft førstehjælp i aften og har lært noget grundlæggende. De har været omkring alt muligt nyttigt som… hvordan man tilkalder hjælp, plaster og forbindinger, stads om solstik, forbrændinger og lignende.

Væbnerne forsætter med tage deres “FDF Liv”-mærke og er derfor igen ude i byen et sted. Vi ved dog ikke lige hvor de er taget hen – men mon ikke det har været meget spændende… derude… i verdenen.

1. Seniorvæbnerne har haft deres smagsløg (og mod) udfordret i aften, da de har kastet sig ud i en blindsmagning. De har sat på en række med bind for øjnene og skulle smage på en masse forskelligt.

2. Seniorvæbnerne er ved et video projekt – De har kigget på en masse action-præget film fra deres tur til norge i sommers, for at klippe det sammen og måske ligge noget musik over. Vi venter spændt på et resultat… meeen der skal jo også lige være plads til hygge.

Comments are closed.