Mødeaften 1. december

Det sørme, det sandt, december! Rent faktisk den 1. i måneden – og når alle allerede nu er kommet i julestemning, er det også kun logisk at dette har gennemsyret mødeaftnerne.

Tumlingenge har været ved at klippe og klistre i stor stil, for man må i sand sige, at deres rum har flydt med karton og stads. Men så må man også sige, at de har været ret kreative. Så mon ikke der er kommet noget godt julepynt ud af det?

Piltene har i aften været de mindst julede – og det skal der da også være plads til. De har været ude og starte bål op og har hygget sig med at lave varm suppe af en slags. Det er også gået hen og blive ret koldt, så det giver jo mening at have suppe at varme sig på når man er ude.

Væbner har også valgt at hygge sig med julepynt. De har dog lidt alternativt fundet perle-plader frem, og ja… lavet julepynt i plastik-perler. Det virker også til at de har hygget sig med det

Nå ja… og så var der de STORE seniorvæbner. De havde besluttet sig for at lege lege idag. Så de har f.eks. været ved at lege noget så simpelt som gemmeleg i aften. Det har været lidt spøjst med at være hernede med de store børn OG deres ledere, forsøge at stå og være usynlige – stående frit fremme.

Comments are closed.