Kollektiv Mødeaften 16. november 2015

Ud over at der selvfølgelig altid er gang i huset sådan en mandag aften, så holder de største børn gang i den hele ugen. De afholder nemlig det der kaldes Kollektiv Uge i Kredshuset. En uge hvor deltagerne gør alt fra at lave mad, laver lektier, tage til og fra skole (og job) og altså i det hele taget bor nede ved FDF. Det har så den bonus, at man har rig mulighed til at hygge sig med sine venner. Det er et tilbagevendende arrangement som altid er en success, og vi glæder os til hver gang.

Ellers kan man sige at hoved-temaet i aften været hygge. Tumlingene har hygget sig med at lave en masse julepynt til det Julemarked Herning 2 afholder d. 28 november, og det er f.eks. blevet til nogle meget fine filt-jule-hjerter. Væbnerne har også hygget sig med julepynt til Julemarked, og det de har kastet sig over, er en slags dekorative mini-juletræer. De er herre lækre.

Piltene haft en hygge-aften af den lidt mere almindelige slags. De har hygget sig med brætspil, Domino og har brainstormet lidt omkring, hvad de kan tænke sig at skulle lave efter jul. Det bliver uden tvivl et spændende program – Det kan det næsten kun blive med vores pilte. Der blev også lidt tid til at gå uden for at lege.

Vi har ikke lige set 1. seniorvæbnerne i huset i aften, men det er også bare fordi de er på et byløb. Så det kan vi selvfølgelig ikke skrive så meget om, men det skal nok være meget spændende også.

2. seniorvæbnerne har som sagt boet hernede siden lørdag og gør det også ugen ud. Det ændre dog ikke ved at de også HAR haft almindeligt program. “Gadget-aften” har stået på programmet – men ingen kunne lige huske, hvad det gik ud på. Hvad skidt! Som 2. seniorvæbner er det også bare vigtigst at man hygger sig. De var ihvertfald pludselig væk fra Krummen og rygterne siger de tog ud at købe ind – det ER jo også sådan noget man skal, når man nu bor hernede en uge.

Comments are closed.