Juleafslutning 2015

Det er dagen før dagen, før lidt flere dage du ved – og lige netop derfor har vi denne mandag afholdt dette års juleafslutning! Sådan en aften som denne er hele kredsen selvfølgelig samlet om julehyggen – og hvordan hygges der bedre end med julegodter? Hvordan bliver julegodter bedre, end når de er hjemmelavet?

Derfor skulle holdene hver især også dyste i en Jule-Masterchef konkurrence, hvor de fik chancen for at præsentere deres mesterværk for de 2 hårde (men til tider retfærdige) dommere. Det var ikke bestemt på forhånd hvad holdene skulle lave – de ganske enkelt bare udleveret en række ingredienser, og så måtte de bare få gang i fantasien… Og der var i den grad gang i fantasien.

Tumlingene stillede op med jødekager og et forsøg på hjemmelavet marcipan, Piltene lavede chokosnitter med blå FDF-glasur, Væbnerne lave en slags drømmekage, 1. Seniorvæbnerne lave vellykkede vandbakkelser og 2. Seniorvæbnerne lavede pandekager og romkugler. Så man kan rolig sige, at dommerne blev præsenteret for meget forskelligt.

Dommerne erklærede 1. Seniorvæbnernes vandbakkelse som vindere – og deres leder fik udleveret nogle godter til holdet.

Vi takker af for en rigtig god sæson og vi er klar på at tage hul på en ny 11. januar, hvor vi starter op igen. God jul og rigtig godt nytår!

Comments are closed.