FDF går online

Nu kan vi ikke undvære jer mere! Men der går desværre et stykke tid endnu inden vi kan mødes. Derfor har vi i dag startet et nyt koncept, vi kalder online løb. Konceptet går ud på at vores fantastiske ledere hver mandag og torsdag offentliggør en ny post til løbet på vores facebookside, som i kan løse alene, eller sammen med jeres familie. Opgaverne kan besvares til næste mandag, så i har både hverdage og weekender til rådighed, alt efter hvad der passer bedst. Der er muligt du har behov for dine forældres hjælp, for det kræver desværre et facebook login, da besvarelsen laves ved at up-loade et billede af besvarelsen. Skal der bruges flere billeder til besvarelsen, uploades de efterfølgende billeder, som kommentarer til det første billede. Der ligger allerede et eksempel derpå i dagens opgave. Vi vil fortsætte med denne løsning, indtil det igen er fornuftigt og forsvarligt at starte op for fysiske møder igen. Hvis du ikke allerede har liket vores facebookside, kan det gøres på www.facebook.com/FDFHerningNord.

Derudover har vi valgt at lave et eksklusivt tilbud til alle vores medlemmer. I kan nemlig gratis låne omgivelserne ved vores kredshus Overgaard i Gullestrup, så i har mulighed for stadig at lave nogen af de hyggelige FDF aktiviteter. Omgivelserne kan kun lånes af medlemmer af FDF Herning Nord, og kun en husstand af gangen, og man må ikke invitere andre på besøg. Det hele kan bookes ved henvendelse til Jette på mail jette@fibernyt.dk, og det er et krav at mindst en bærer FDF-skjorte, så vi kan se i hører til. Der kommer endvidere et reklameindslag derfor på vores facebook.

Vi må desværre også konstatere at regeringens forlængelse af nedlukningen kommer til at koste os rigtig mange indtægter. Der er ikke kommet officielle aflysninger endnu, men vi må forvente at både Herning Rocker, og Sct. Hans ikke bliver gennemført i år. Det betyder i praksis, at vores eneste indtægt i år bliver de to kontingentopkrævninger vi sender ud hhv. forår og efterår. Den første har netop været udsendt, og der har også været sendt en påmindelse, så er du en af de få der mangler at betale, så må du meget gerne få det gjort, så vi slipper for den trælse opgave med at ringe rundt.
Det er en svær tid for os alle, og vores mange frivillige ledere gør deres bedste for at agere under de vilkår vi nu engang har. Vi håber i alle er med på det, og at i gerne giver dem et lille skulderklap, for deres omstillingsparathed i den nærmeste tid.

Mange blå hilsner
Susanne og Thomas

Comments are closed.