Æv! Vi havde sådan glædet os til at se jer på mandag!

Men, vi følger selvfølgelig Corona-udviklingen i Danmark, og da den nuværende vurdering fra sundhedsmyndighederne siger 13 april, betyder det desværre også, at alt FDF er aflyst indtil mandag d. 20 april! Vi kan ikke garantere det er den sidste udskydelse, da vi til enhver tid følger myndighedernes anbefalinger, og derfor løbende følger udviklingen.
I mellemtiden har i mulighed for at tage ”stay at home” mærket, som starter netop i dag. Jeres forældre må gerne hjælpe. For nærmere information, se på vores facebookside. NB mærket er lavet af Simone, tidligere leder hos os, men i dag hos Hobro FDF, og derfor foregår mærket via deres side.

I sidste uge udsendte vi kontingentopkrævning for indeværende halvår, men det dækker desværre kun en lille del af vores årlige indtægter. Vi ved godt at intet er sikkert i disse Corona-tider, men vi vil alligevel indenfor de nærmeste dage, starte de nærmere planlægninger af forårets to pengegivende aktiviteter, Herning Rocker og Sct. hans. Vi håber selvfølgelig i er friske på at give en hånd med når der kommer nærmere informationer rundt om disse. Det er begge arrangementer, hvor man på nogle få timers sjov og hygge, kan gøre en forskel for kredsen.

Blå hilsner
Susanne og Thomas

Comments are closed.