Mødeaften 25. august

Det virker næsten som om, at de forskellige hold alle har været enige om at bygge deres møde op om et tema – for det er ret meget hvad de har gjort.

Temaet for tumlingenes møde har i aften været “BALLONER”. Så de har udforsket mange forskellige måde man kan bruge balloner i lege – og det er jo altid sjov at prøve nye lege.

Piltene har idag også leget – men deres tema har været “TILLID”. Så de lege de har haft gang i, har været en masse hvor man skulle stole på hinanden. En masse udfordringer med bind for øjnene.

Hvis man skal give et tema for væbnerne vil det nok være “TOSSESPIL”. For de har ret meget taget almindelige spil – og gjort dem tossede. Så de har spillet rundbold hvor man skulle skyde igennem et fodboldmål og “fodstikbold”… som altså var stikbold uden at måtte kaste. Der var også tid til et hyggeligt brætspil sidst på mødet.

Seniorvæbnerne har vi ikke set meget til i kredshuset – men det er fordi de har været på cykel GPS løb ude i Løvbakkerne. Det lyder alligevel også spændende.

Comments are closed.